petak, 13. lipnja 2014.

Vacation is coming

before small vacation I'll give you maybe two -three posts .. and then I have some 14-21 days break ...

I work in France part of map in my MOD .. on city Auxerre and environment. You'll see pictures from there. Next pictures will be more from center of Auxerre .


Broj komentara: 5:

 1. Super se mi zdi,posebej dvorišče od firme.
  Zdravko

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. bo,bo...dela je ogromno z vsem ...najboljši so pa modeli, ko kar naročajo, kaj naj dam noter ...pa malo Grčije, pa če lahko celo Scandinavijo...pa še mnogo tega se najde

   Izbriši
 2. Ja,saj veš kakšni smo ljudje - večina bi imela vse pa ni zato pripravljena nič narediti. Ne vedo koliko truda,časa,testiranja in odrekanja drugim stvarem je potrebno,da lahko daš ven brezhiben izdelek,zato se ne sekiraj. Kolikor lahko opažam po forumih število uporabnikov tvoje mape narašča, pa tudi zadovoljni so. Logičen zaključek je,da delaš in postopaš pravilno.Skratka bravo!
  Kar se tiče flymoda sem ti skušal na kratko pojasniti v komentarjih pri prejšnji objavi(video) - upam,da si pogledal,čeprav sem prepričan, da ti je to kar sem napisal oziroma skušal pojasniti že znano.
  Lep pozdrav in vse dobro Zdravko

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. pravzaprav, jim je bolj malo jasno koliko časa potrebujem za en Release ....
   Grem pogledat...hvala za vsako idejo, pomoč in pač vse kar prispevaš !

   Izbriši
  2. Flymode bolj natančno:
   V mapi moji dokumenti/ ETS 2 poiščeš cfg in gamelog file.Nato poščeš vrstice console in developer in spremeniš vrednost iz nič v ena.
   nato poiščeš vrstico"flymod speed". Vigri je vrednost nastavljena na100 - priporočam od 5 do 10.
   Shraniš in zaženeš igro. ko si že v igri pritisneš na tipkovnici ničlo nad tipkami z črkami. Vrže te na nivo letenja(flymode). Z številčnimi tipkami na desni strani tipkovnice se nato premikaš (gor,dol,levo,desno naprej ali nazaj) in si zraven pomagaš z miško (usmerjaš ali popravljaš naklon gor ali dol).
   Upam,da ti tole kaj pomaga.
   Lep pozdrav in vse dobro Zdravko

   Izbriši

Mail

Follow by Email