srijeda, 11. lipnja 2014.

VIDEO - after exactly 1. year !

And after some time ..here is my VIDEO too ... finally I found some time for this too


- exactly before 1.y I released my first map with name ETS 2  - EUROPE 1.0.4.1.  .... that MOD is dead now ...and after 1.y when I work on Austria, cities and roads, SCS team will be release there new Update ... lol ... no comment !!3 komentara:

 1. Hojla Aleš!
  Pogledal sem oba videa in tudi nove fotografije,ki si jih objavil pred tem. Nimam kaj reči,pokrajina na slikah je čudovito zasnovana. Tudi videa pokažeta veliko in sta dobra. Mogoče bi dal samo en predlog, da bi naslednjič ko boš snemal video uporabil "fly mode" ,ki mu samo prilagodiš hitrost. Glede na vse ostale video predstavitve,ki sem jih že videl se mi zdi, da pustijo večji vtis.
  Drugače pa super - vse pohvale,da si si vzel čas tudi za te stvari.
  Lep pozdrav in vse dobro Zdravko

  OdgovoriIzbriši
 2. ma to samo slike .... nisem nikdar delal s tem fly modom ...imaš kak link za ta mod ?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne rabiš nobenega posebnega moda.
   V mapi moji dokumenti/ets2 imaš tudi cfg in gamelog file.Ravno tako kot za konzolo spremeniš ničlo v enko pri developer. Ampak glede nato kaj delaš mislim,da imaš to že narejeno.Potem samo še poiščeš flyspeed in jo prilagodiš.Jaz jo imam na10, originalno v igri pa je 100. Nato jaz pritisnem ničlo in me vrže na nivo mape. Potem se enostavno premikaš z številkami na desni strani tiplovnice.
   Toliko na hitro - upam da je dovolj razumljivo,čeprav se mi zdi,da bi ti to moralo biti že znano.
   Lep pozdrav in vse dobro Zdravko

   Izbriši

Mail

Follow by Email